FRUPP=ŚWIEŻE OWOCE / Przesyłka od CELIKO




Dzięki uprzejmości firmy Celiko, mam okazje  przetestowania oraz posmakowania nowości na rynku. Mianowicie FRUPP- owoce liofilizowane w formie batonu.(malinowy, truskawkowy i jabłkowy)
Frupp chrupiące owoce jest pyszną przekąską. Baton zawiera tylko 37 kcal, dlatego jest zdrową alternatywą dla wysokokalorycznych słodyczy.

Baton Frupp wyprodukowano z owoców, soku owocowego oraz mieszanki żelującej, bez dodatku soli i tłuszczu. 

Do wyprodukowania 100g produktu zużyto 250g świeżych owoców z wykorzystaniem techniki suszenia sublimacyjnego (liofilizacji) charakteryzującego się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych  owoców.

Frupp posiada bardzo dobre cechy sensoryczne, jak smak i zapach. Jest również doskonałym źródłem naturalnego błonnika owocowego. Frupp malinowy zawiera 15% błonnika
Frupp truskawkowy zawiera 8% błonnika,  Frupp jabłkowy zawiera 11% błonnika


Bez żadnych aromatów ! Niepowtarzalny smak batonów pochodzi wyłącznie z owoców!!


Oto zawartość mojej paczuszki :)





Mniam.... Same smakowitości :) Jak dokładnie przetestuję po dziele się z Wami moją opinią. A może już miałyście przyjemność smakować tych batonów??





Pozdrawiam.

instagram